Ons Team
Maak Kennis met het team
van VINEUM

David van Steenderen
Eigenaar - SommelierVintage 1987
Favoriete ingrediënten:
Carabineros, kalfszwezerik, lever, langoustines, kaas en paddenstoelen
Favoriete wijnen:
Mosel, Bordeaux en Bourgogne
Voor het oprichten van VINEUM (juli 2014) heeft David gewerkt bij o.a.: La Vilette *, La Vilette en Amarone *

Danny Mouthaan
ChefkokVintage 1985
Favoriete ingrediënten:
Buikspek, Paling & Ganzelever
Favoriete wijnen:
Bourgogne & Champagne
Danny heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: Oud Sluijs ***, Zeezout en Jules

John de Wildt
Ass. Maître-SommelierVintage 1975
Favoriete ingrediënten:
(Oosterschelde) kreeft!
Favoriete wijnen:
Meursault en Brunello di Montalcino
John heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: Parkzicht, O' Pazzo en La Vilette

Mike Winchester
Sous-ChefkokVintage 1994
Favoriete ingrediënten:
Langoustine, mosselen, kalfszwezerik, jus de veau, paling en truffel
Favoriete wijnen:
Champagne/ Riesling/ Grüner Veltliner.
Mike heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: Jules, Walk'in Fish

Niels Kopmels
SommelierVintage 1978
Favoriete ingrediënten:
Eendenlever, Kalfszwezerik en Truffel
Favoriete wijnen:
Duits zoet (gerijpt) en Brunello di Montalcino.
Niels heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: La Provence, Parkheuvel ** en het Wereldmuseum *

Manuela dos Santos
Chef de rangVintage 1976
Favoriete ingrediënten:
Oesters, Langoustines, Escargots, Lever, Kaas
Favoriete wijnen:
Houtgerijpte Chardonnay, Amarone van Quintarelli, Sticky dessert wijnen

Marc Stendahl
Chef de Rang & SommelierVintage 1996
Favoriete ingrediënten:
Kalfszwezerik, Ree, Kreeft, Truffel
Favoriete wijnen:
Champagne, Bourgogne, Loire Chenin Blanc
Marc heeft vóór VINEUM gewerkt bij o.a.: FG **

Finn van der Kwast
CommisVintage 2008
Favoriete ingrediënten:
Smaak nog aan het ontwikkelen.. 85%...
Favoriete wijnen:
Nog even wachten tot 23-07-2026…

Radek Slapak
Chef de rang & SommelierVintage 1982
Favoriete ingrediënten:
Côte de Boeuf
Favoriete wijnen:
Bourgogne ongeacht de kleur…

Zoë Gielen
Chef de PartieVintage 2001
Favoriete ingrediënten:
Schaal en schelpdieren, aardbeien en kaas
Favoriete wijnen:
Witte Rioja of een hout gelagerde Chardonnay

Anfernee Bhalla
Chef de PartieVintage 2001
Favoriete ingrediënten:
Chocolade, matcha, lychee, mango
Favoriete wijnen:
Champagne en Pesquera Reserva

Lisa Weijnen
Chef de RangVintage 1995
Favoriete ingrediënten:
Buikspek, foie, zwezerik, coquille. Voor desserts warm en koud combinatie
Favoriete wijnen:
Ripasso, Bourgogne Pinot Noir, Chardonnay achtige dingetjes…